luni, 24 octombrie 2011

Povestea noastra

Suntem o echipa tanara. Punem suflet in ceea ce facem. Iubim oamenii, natura si frumosul si vrem sa aratam ca Romania ofera servicii la nivel occidental. Lucram pentru un centru minunat de relaxare, un SPA adevarat intr-un oras cosmopolit si drag, Timisoara. 

Natura ne este alaturi in tot ce facem. Logo-ul nostru, denumit 'Water Ripples' este  inspirat din ecoul apei - inelele circulare formate de o picatura pe suprafata apei... micuta noastra picatura de apa a carei poveste ati aflat-o deja … 

Povestea noastra este abia la inceput, si va fi scrisa impreuna cu tine, dragul nostru client. Te asteptam cu bucurie si nerabdare de indata ce deschidem SPA-ul. Vom scrie impreuna povestea, pentru ca fara tine nu existam. Vrem sa stim ce iti doresti, ce informatii te  intereseaza si sa iti oferim cele mai bune servicii, pentru ca ne cunoastem bine meseria si ne pasioneaza sa o facem cat mai bine. Medicul si fizioterapeutii nostri iti vor raspunde la toate solicitarile si te vor ajuta cu sfaturi si consultanta de specialitate. 

Vrem sa legam prietenii si sa auzim povestea ta. Speram sa ne transmiti parerea ta despre tot ceea ce facem, si sa te convingem ca suntem cei mai buni.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu